Cel Mai bun Timp pentru a Merge în Africa de Sud
octombrie 18, 2017
Show all

Vizita Felah Hotel din Marrakech

Așa cum poate ați observat, eu sunt în dragoste cu hoteluri de tip boutique. E atât de revigorant pentru a obține departe de marile lanturi pentru a vedea activitatea de cool designeri locali și experimenta un mediu mai intim.

Marocul are unele dintre cele mai incredibile arhitectură, textile, și decor în lume, atât de la ultima mea călătorie acolo, a fost o prioritate de top pentru a verifica locale sapă. În timp ce am fost doar posibilitatea de a sta câteva ore pentru masa de prânz și un tur al proprietății, acest hotel este un hotel de vis pentru mine!
La Felah Hotel este situat în Marrakech. Este vorba despre o treizeci de minute de mers cu mașina de zona istorică din inima orașului, precum și la aeroportul internațional, astfel încât este ușor de a apuca un taxi la și de la oriunde vrei să mergi.

Amplasat într-un superb douăzeci și șapte hectare de parc, acest loc se simte ca o oază privată. Dar puteți găsi, de asemenea, marele bazar și amplu de divertisment la doar cincisprezece minute de mers cu mașina.
La Felah are zece vile de pe masive de proprietate. Echipat cu cei mai buni artizani și designeri, fiecare din cele șaizeci și nouă de camere este unic. Stilul aici este vorba chic contemporan cu Marocane coaja.
Puteți alege un superior room, deluxe room, junior suite sau suite room.

Camerele superioare și camerele deluxe au vedere la grădină luxuriantă, în timp ce suitele au vedere la Munții Atlas și upgrade-uri caracteristică, cum ar fi seminee si terase.

In orice camera a opta să ia, veți avea acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit, o supradimensionare birou și zonă de lucru, frigider, aer conditionat, room service, valet service, servicii de spălătorie, servicii de concierge, servicii de babysitting și de mediu-prietenos articole de toaletă.

Dacă sunteți gazduieste un eveniment, puteți închiria, de asemenea, tot locul, ca un privat pat și mic dejun pentru o destinație de vis.
Oferind produse la nivel local, cât și produse ecologice, Felah Hotel este un amestec proaspăt de moderne și preparate din bucătăria Marocană tradițională. Mesele sunt împrăștiate în întreaga proprietate, astfel încât să puteți săpa în preparate proaspete în sala de mese, pe terasa sau la piscina.
Un singur lucru mi-a plăcut mai ales este că puteți apuca un coș cu bunătăți pentru picnic în grădină.

Există, de asemenea, TOUCO cafeneaua de lângă piscină, care este un must-try locale street food experiență condusă de către locuitorii din apropiere Tassoultante Sat.
La Felah este mai mult decât un hotel; ea a făcut atât de mult pentru a transforma locul într-o experiență, și a reușit.
Hotelul oferă cursuri de yoga, o bibliotecă și un centru spa pentru atunci când doriți să se calmeze.

Când sunteți gata să se scufunde în viața locală, șef la fermă pentru a aduna ouă, mirele măgari, sau lapte de capre. Odată ce sunt gata pentru a fi pe picioarele tale, a verifica afară de artiști în rezidență program, și apoi face drum pe la Salon pentru concerte, Dj, proiectii de film, și regulate banchete.

Dacă vii cu cei mici, Felah Hotel are activități pentru copii pe care veți dori să verificați. Ca adulți calendar de activități, copiilor calendar are o tona de oferit. Copiii dvs. se pot uita în cultura Africană prin ferma experiențe, lecții de box, drumeții, cursuri de artă, și povești.

Comments are closed.