Vizita Felah Hotel din Marrakech
octombrie 17, 2017
6 Moduri de a Cheltui mai Puțin pe Călătorie
octombrie 19, 2017
Show all

Cel Mai bun Timp pentru a Merge în Africa de Sud

Mă pregătesc să-mi petrec primul an complet în Africa de Sud! Vremea în Cape Town este similară cu cea din California de Sud, și noul meu loc de pândă sunt frumoase 365 de zile pe an.

În Emisfera Sudică, care include jumătate din continentul Africa, de vară se desfășoară în perioada noiembrie-februarie, în timp ce iarna este din iunie până în August. Regiunea oferă atât de mult de a face în fiecare lună a anului, și există într-adevăr este un moment bun pentru a vizita.
Iată ce trebuie să știi despre cel mai bun timp pentru a merge în Africa de Sud.

Luni: decembrie-februarie

Verile sunt lungi aici. Temperaturile variază un pic din întreaga țară, dar, în general, vă puteți aștepta la maximele zilei pentru a obține în mijlocul anilor optzeci, în timp ce peste noapte minimele se încadrează la jumătatea anilor șaizeci. E o vreme perfectă de plajă, și coastele sunt în mod constant de soare.
Dacă sunteți în căutarea la macerat la soare, ajunge la Cape Town plaje. Clifton și Camps Bay sunt cele mai bune dintre cele mai bune.

În termeni de festivaluri, Până la Pârâul festival este un unul-de-un-un fel de festival de muzica, care plutește de-a lungul unui râu, în afara de Cape Town. Pentru un incredibil boutique vara fest în inima orașului Cape Town, nu e dor de Noi Iubire festival de Vară.

Luni: Martie-Mai

Toamna este unul dintre cele mai bune perioade pentru a vizita Africa de Sud. Din Martie până în Mai, vremea este caldă, dar nu prea cald, iar soarele nu se oprește niciodată. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat explorarea fără supraîncălzire, acesta este cel mai bun timp pentru a veni.

În timp ce temperaturile din timpul zilei sunt, de obicei, șaptezeci și ceva și însorită, nopțile poate scădea sub cincizeci de grade, astfel încât veți dori să ambalaj un sacou de lumină pentru a rămâne cald.

Africa este răspunsul la Burning Man, AfrikaBurn, are loc în Tankwa Karoo Parcul Național anual între Mai și iunie. Acesta este un adevărat o dată-in-a-viață experiența pe care am foarte recomanda verificarea dacă puteți face să funcționeze cu ușurință datele dvs. de călătorie. Festivalul are nevoie de un pic de planificare, astfel încât să fie sigur de a verifica afară site-ul lor pentru mai multe informații.

La celălalt capăt al spectrului de petrecere sălbatică de AfrikaBurn este ultra rece Cape Winelands recoltei. Stellenbosch, Franschhoek, Paarl, și zona înconjurătoare sunt la lor anual cel mai bine atunci când strugurii din una dintre cele mai mari regiuni viticole sunt coapte pentru cules.

Luni: iunie-August

Iernile variază de la mijlocul-patruzeci de ani de la jumătatea anilor șaizeci. În timp ce este rece, puteți aduce cu ușurință un strat de cald și încă ajunge pentru a face tot ceea ce vrei să faci.

Din iunie până în August este cel mai bun moment pentru un safari (mai ales că bush poate obține nebun fierbinte în timpul verii). Este, de asemenea, de timp anuale J-Bay Open surf concurs, unde cele mai bune din lume surferi pus pe un uimitor spectacol.

Luni: septembrie-noiembrie

Un alt unul dintre preferatele mele în Africa de Sud, primăvara este un prim timp pentru a vedea cele mai bune din Africa de Sud. De la Cape Town la Johannesburg, Durban, soarele strălucește, și vom începe să vedem temperaturi obține în anii șaptezeci în cursul după-amiezii.

Totul începe să înflorească, plajele sunt de angrenare, și incredibil de festivaluri sunt o’comin’! A avut loc anual aproximativ o oră în afara orașului Cape Town, Rockin’ Margarete este Africa de Sud cel mai mare muzică și stil de viață fest.
Este introducerea perfecta pentru cultură din Africa de Sud și final lovitura de la vara.

Desigur, nu e vorba de petreceri! Să ia în adevărata frumusețe a acestei țări unice, trebuie să scape de mulțime. În primăvară, asta înseamnă că vizionarea de balene în Hermanus, acasa, la lumea e numero uno terestre vizionarea de balene.

Comments are closed.