6 Moduri de a Cheltui mai Puțin pe Călătorie
octombrie 19, 2017
Show all

Ce m-a dus în luna de miere?

Te-ai pregătit deja valiza ta?
Cu toate pregătirile de nuntă, este mult mai probabil că veți trece mici detalii, la final, luna de miere mai ales la momentul de a face bagajele pentru luna de miere, așa că am să vă dau câteva sfaturi pentru a lua în considerare.

 

Bagajul, e greu de a veni cu o lungă perioadă de timp în avans, deoarece unele dintre lucrurile pe care aveți de gând să ia încă de a folosi, ca periuța de dinți, creme, pantofi, etc, dar în urma acestor pași vă vor ajuta să vă pregătiți valiza puțin câte puțin:Primul lucru ce trebuie să faceți este să facă o listă cu toate elementele, de igienă și de frumusețe pe care le utilizați într-o zi, a se vedea imaginându-de când te trezești până adormi, de ce ai nevoie?, te speli pe fata, te pune pe crema, dinți?, și ce despre noaptea?, de ce ai nevoie să te demachiezi? check out această listă:

Igiena si frumusete
* Perie de dinți
* Pasta de dinti
* Bumbac pentru îndepărtarea machiajului sau șervețele de curățare
* Creme și săpunuri curățare facial
* Crema depiladota, aparat de ras, ceara, etc, orice ai folosi.
* Deodorant
* Machiaj: Purta doar ceea ce folosim în fiecare zi, nu este luna de miere necesar să se efectueze toate kit-ul.

Unde pentru luna de miere?

Baza de make – up lichid sau compact, pudra, anticearcan, orice ai folosi.Ochi – umbra, dermatograf, rimel, creion de ochi, sprancene. Gura – creion de buze, ruj.Fard de obraz.

* Sampon si balsam: unii oameni, de obicei, nu aduce sampon gândindu-mă că în hotel nu există, dar eu iti recomand ca mai bine o iau pe a ta, pentru că schimbarea de sampon, puteți simți părul diferit, poate mai uscat sau gras, sau poate sampon de hotel veți cădea bine, dar mai bine nu risc, și mai puțin în luna de miere, asa ca o sticla de mediu și de a aduce propria dvs. de sampon.

* Prosoape sanitare: Evident, dacă te duci la miere, te-ai consultat cu medicul ginecolog pentru perioadă să fie absent în aceste zile, dar ia două sau trei prosoape din pură atenție, sau poate ai nevoie de ele la întoarcere acasă, și este mai bine să previi.

* Parfum: purta parfumul care vă place, care te simti cel mai confortabil cu, fie atractiv, senzual, dinamic, romantic. Puteți transporta două dacă preferați să utilizați un parfum sau moale sport pentru zi si altul mai puternic parfumul sau senzual pentru seara.

* Perie de păr

* Uscător de păr. Respect pentru acesta din urmă, ia în considerare atât l folosească, pentru că se face o mulțime de forfetare și, uneori, deja când te plimbi, să devină mai practic și preferă să ridica parul sau de a folosi orice crema sau spuma pentru a da organismului de păr.Accesorii de par: Jartiere, broșe, pensete, esarfa, etc

Aici, dacă te uiți atent, lista este mare, dar toate acestea sunt lucruri mici pe care le puteți purta o servietă în mână.Puncte, sau separă, hainele pe care doriți să poarte pentru călătorie (transport), trebuie să fie confortabil de îmbrăcăminte, cum ar fi o pereche de blugi, un tricou și pantofi de tenis, sau flip-flops, dar eu recomand pantofi de tenis, deoarece acestea sunt mai sigure pentru mersul pe jos sau de funcționare în cazul în care aveți o grabă pentru a lua următoarea conexiune sau un taxi. Se separă, de asemenea, chiloți și șosete pentru acea zi, și își amintește că pe avion sau autobuz, este aproape întotdeauna rece, vremea pus un depozit, astfel încât să puteți lua cu tine un pulover de lumină legat la luna de miere talie astfel încât să nu obține în mod, dacă te duci într-un loc unde este foarte frig asa ca daca ai purta un sacou.

Deoarece separaste hainele pe care doriți să călătoriți, asigurați-vă lista de îmbrăcăminte pentru restul zilei.Mai jos este o listă de bază pe care le puteți lua în considerare în funcție de locul în care aveți de gând, numărul de articole de îmbrăcăminte, puteți alege să porți va fi în funcție de numărul de zile pe care le va fi luna de miere.

Comments are closed.