Cel Mai bun Timp pentru a Merge în Africa de Sud
octombrie 18, 2017
Ce m-a dus în luna de miere?
noiembrie 23, 2017
Show all

6 Moduri de a Cheltui mai Puțin pe Călătorie

De la elevi la părinți pentru profesioniști ocupat, întotdeauna există motive ca oamenii să simtă că nu-și pot face globetrotter visele devin realitate, și, de obicei, este pentru că eticheta de preț.

În timp ce de călătorie nu implica costuri– biletele de avion, cazare și unele activități– există multe moduri alternative de a călători, care nu numai economisi bani, dar vă permite de a avea experiențe noi și urmați-vă wanderlust.
Adevărul, indiferent de bugetul dvs., puteți face să funcționeze.

În fapt, în funcție de destinație, s-ar putea chiar să-și petreacă mai puțin de a vedea lumea decât tine stau în propriul gât de pădure.
Aici sunt 6 moduri de a cheltui mai puțin pe călătorie care va schimba totul!
În vară, cele mai multe destinatii la cele mai scumpe. Dacă este posibil să călătorești în afara sezonului, fă-o! Locuri ca Europa sunt perfect în așa-numitul „sezon umăr” (din aprilie până la mijlocul lunii iunie și septembrie-octombrie). Vremea este mai bună, locuri sunt mai puțin aglomerat, și vă va salva o mulțime de bani.

Stiind cum de a găsi bilete de avion ieftine este o artă în orice moment al anului. Strategia numărul unu este de a fi pacient. Găsirea unui bun preț înseamnă că veți avea de a face unele grave căutarea.
Iată câteva moduri în care am găsi zboruri ieftine de lupte:

Porniți AirfareWatchDog și să păstreze un ochi pe oferte atunci când acestea apar
Verifica companiilor aeriene low fare calendar
Verifica Skyscanner pentru a compara tarifele
Uita-te pentru zboruri indirecte sau aeroporturi din apropiere
Evita taxe suplimentare (cum ar fi să-mi aleg locul de îmbarcare cu prioritate, și-a verificat bagajele)

Dacă ești dezbate cel mai bun mod de a călători, a verifica afară de Rome2 Rio-ul. Se va compara de autobuz, de tren, de aer, de feribot, și povestea calatoriei opțiuni, astfel încât să puteți decide ce face mai mult sens pentru călătoria ta. Păstrați în minte că, uneori, combinarea de transport (de exemplu, avionul și cu trenul) poate fi de multe ori mai ieftine alege.

Pentru turism de masă, uită-te în multe treceri. Europa are unele oferte de mare, care va lasa sa vezi continent pe ieftine. Uită-te în Interflix Euro abonament de Autobuz și Eurail pass pentru unele chilipiruri, care va vindeca wanderlust.

Îmi place AirBnb — în general, veți găsi cazare mai ieftin decât un hotel (și puteți să-l prindem pe acest AirBnB reducere de la mine!). E chiar mai mult de buget-friendly dacă aveți un loc în care poți folosi în bucătărie pentru a găti!

Puteți, de asemenea, a verifica afară Homestay.com și VRBO pentru mai multe locuri de mare în cazul în care puteți trăi cu adevărat ca un localnic și de a explora uimitoare cartiere.

Ia în considerare pensiuni fel de bine, și să păstreze în minte că multe oferă camere private. A verifica afară meu post pe adevărul despre cazat într-un hostel daca esti dezbate dacă experiența este potrivit pentru tine!

Dacă vrei să mergi pentru un hotel, uita-te pentru cei care se află un pic mai departe de centrul orasului, deoarece acestea sunt de obicei mai ieftine.
Camerele au tendința de a fi mai ieftin acolo, și cele mai multe orașe au o mare de sisteme de transport public.
Taxiurile pot tendința de a obține scump, așa că încercați să utilizați Uber ori de câte ori este disponibil. Metrourile sunt de multe ori cel mai bun mod de a călători, și am recomanda de a merge în subteran pentru a călători în aproape orice oraș mare.

Google Maps are un tranzit publice opțiune care funcționează în cele mai multe orașe. Doar de tip în cazul în care doriți să mergeți și vă va spune exact care linii și autobuze aveți nevoie pentru a lua pentru a ajunge acolo!

Desigur, atunci când puteți, mersul pe jos este ideal– în special în Europa!

O mulțime de orașe mari au, de asemenea, ieftine și ușor de închirieri de biciclete, care permit de a ridica și să se întoarcă în jurul orașului. Fi sigur de a căuta aceste programe de schimburi de biciclete în timp ce sunteți în străinătate.

Așa cum vă organizați-vă activitățile de zi cu zi pot face sau rupe bugetul. Unele dintre amintirile mele cele mai bune au fost de fapt în aventuri care nu a costat nici un ban!

Aici sunt cateva idei pentru moduri de a salva pe activități:

Skip Scumpe Excursii: Descărcați cărți audio sau ghiduri, și de a asculta în cazul în care aveți de gând. Există chiar unele aplicații mare gratuit care va permite să explorați la propriul ritm.

Cere o Reducere: uita-te Mereu pentru tarife speciale pentru elevi, studenți, seniori, copii, grupuri, sau orice altceva s-ar putea aplica pentru tine. Nu strică să întrebi!

Verifica On-line pentru Oferte Speciale și Reduceri Înainte de a Pleca: site-Uri, cum ar fi Groupon sunt peste tot în lume și să dea reduceri majore. Ele pot fi, de asemenea, o bună sursă de informații despre evenimente locale.
Cercetare Activități Gratuite și Muzee: de Multe atractii turistice sunt gratuite în anumite zile. Puteți găsi o listă nesfârșită de activități gratuite pentru cele mai mari orașe.
Face un All-inclusive Tur: Dacă sunteți în vizită pentru prima dată și știi că vrea să vadă totul, ia în considerare hop-on/hop-off autobuze sau orașul trece ca să te ia peste tot.

Uita overpriced turistice restaurante. Cel mai bun mod de a încerca autentic grub este pe un buget shoestring!

Nu Începe Ziua Foame: profita de inclus mic dejun la hoteluri si pensiuni. Întotdeauna întrebați despre asta atunci când check-in.
Cumpărături: magazine Locale dau o rece introspecție în viața locală, și veți dori să se oprească la unul la inceputul calatoriei să iau micul dejun, snacks-uri, și mai mult, dacă aveți o bucătărie.
Du-te în Aer liber: de a Opta pentru un picnic în parc, mai degrabă decât o masă.
DIY: Scopul de a alterna între a merge afară pentru mese și crearea propriu. Cred simple remedii, cum ar fi sandwich și delicatese. Chiar dacă nu puteți găti, magazin alimentar gata-preparate sunt o bună soluție de buget.
Mânca la Prânz: Pachet sunt de obicei mai ieftin decât cina, asa ca alege ca timpul să capul afară la un restaurant.
Încercați Tapas Stil: Pentru aperitive, în loc de o mare aperitiv. De obicei e mai ieftin, și puteți încerca mai multe feluri de mâncare.
Aduce un Reîncărcabile Sticla de Apa: Vei fi surprins de cât de mult a cumpara sticle de plastic de apă se adaugă atât în numerar, cât și de mediu a deșeurilor.

Check Out Alimentare Excursii: Multe orașe faci o 2-pentru-1 tur plus afacere de mese.

Alege Vinuri Locale sau Casa de Vinuri: Aceste alegeri sunt atât cele mai ieftine și cele mai bune în cele mai multe cazuri!

Sări peste Pâine: Într-o mulțime de țări, în special în Europa, veți plăti pentru pâine, chiar dacă se aduce la masă fără să ceară.
Știu Cum de a Sfat: Câteva țări sfat la fel de mult ca NOI (și, în unele locuri, basculare este chiar nepoliticos!), deci, ajunge să cunoască obiceiurile de basculare.
Nu e nimic ca trateaza-te la unele terapie cu amănuntul în timp ce sunteți departe, dar cu siguranță există un mod corect și un nu-așa-cost-eficient mod.

Sări peste Suveniruri: Găsi un lucru special pentru a aduce acasă că reprezintă într-adevăr călătoria ta.
DIY: să Ia o mulțime de imagini și de a crea un DIY suvenir, atunci când ajungi acasă. Căutați moderne colaj inspirație on-line.
Cred că Mic: Magazin la piețe de stradă în loc de la marile magazine pentru a obține de pe calea bătut.
Magazin Local: Opteaza pentru magazinele nu puteți găsi în orașul tău pentru elemente speciale.
Sa-si recupereze taxele: Amintiți-vă să păstrați chitanțele pentru că puteți obține de multe ori restituiri de impozit de la aeroport la sfârșitul călătoriei!

Comments are closed.